Ravimuda spordikreem 100 ml

16.00

HIIUMAA RAVIMUDA SPORDIKREEM LIIGESTELE, NAHALE, MASSAAŽIKS 100 ML

Ravimudakreem toimib põletiku- ja valuvastaselt, vähendab lihaspingeid. Kreemis olevad looduslikud aktiivained ja mineraalid soodustavad naha uuenemist ja vähendavad selle ärritust. Kreemile lisatud kampriõli ergutab kohalikku verevarustust, leevendades sellega lihase- ja liigesevalusid ning turseid. Sobib kasutamiseks normaalsele, kuivale ja tundlikule nahale. Kehakreemina võib toodet kasutada igapäevaselt, massaažiks vastavalt massaažisagedusele. Protseduuri käigus kreem imendub ja ei vaja maha pesemist.

Loe lähemalt altpoolt.

 

Kategooria:

Kirjeldus

Koostis: puhastatud vesi (Aqua), vaseliinõli (Paraffinum liquidum), vaseliin (Petrolatum), ravimuda ekstrakt, isopropüülpalmitaat (Isopropyl palmitate), PEG 100 Stearaat (PEG-100), glütserüülmonostearaat (Glyceryl stearate), isopropüülmüristaat (Isopropyl myristate), avokaadoõli (Persea Gratissima Oil), karbomeer (Carbomer), Sharomix 705 (Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoate, Sorbic Acid), naatriumhüdroksiid (Sodium hydroxide), kampriõli (Camphor Oil).

Leiger ravimuda kreemide infoleht.

Meie toodete tarbijatel on võimalik pakendid või pakendijäätmed tasuta tagastada, kasutades aadressil  www.kuhuviia.ee  märgitud pakendite kogumiskohti.